субота, 23 березня 2013 р.

Заклад громадського харчування

Чи знаєте ви, як називається заклад громадського харчування, який реалізує обмежений асортимент готових страв, напоїв, борошняних кондитерських і булочних виробів, закупних товарів? Підказка: ці заклади розрізняються за місцем розташування (при вокзалах, при видовищних закладах та ін.) та за контингентом споживачів (шкільні, студентські та ін.)
Здогадалися? Справді, це буфет.

Ось і учасники проекту з Білозерки побували в буфеті, який розміщено у кафе "Зустріч" Білозерського ССП. 
Буфетниця Інна Олександрівна розповіла дітям про найголовніше завдання представників цієї професії - уміти продати товар. А для цього потрібно вміти гарно викладати продукцію, бути ввічливим та уважним до кожного покупця.



Інні Олександрівні до душі її професія.
Тим, кому подобається працювати з людьми вона рекомендує вибирати в майбутньому саме цю професію.

Немає коментарів:

Дописати коментар