пʼятниця, 26 квітня 2013 р.

Духмяний фоторепортаж


"Профіgirl" побували на екскурсії у приватній пекарні Кушнір Н.О. Наталя Олексіївна особисто розповіла дівчатам про все найцікавіше. У цьому великому чані - опара для замішування тіста. А це - кондитерський цех: ось так роблять смачні "горішки" зі згущеним молоком. «Секрети кондитерського цеху» - розповідь головного технолога підприємства Данілової А.М. Фото на пам’ять: "Профіgirl" з майстрами пекарської справи. Процес формування круглого хліба. Пекарі Глінка П.С., Звягінцев А.В., Каркач М.А. В цій "чудовій комірці" "росте" хліб. Смачні подарунки для дівчат від "фірми". А в цьому магазинчику при пекарні можна придбати увесь асортимент. А цей хліб "збирається в подорож" - їде до інших магазинів.

Немає коментарів:

Дописати коментар