Чи знаєте ви, як називається заклад громадського харчування, який реалізує обмежений асортимент готових страв, напоїв, борошняних кондитерських і булочних виробів, закупних товарів? Підказка: ці заклади розрізняються за місцем розташування (при вокзалах, при видовищних закладах та ін.) та за контингентом споживачів (шкільні, студентські та ін.)
Здогадалися? Справді, це буфет.
Ось і учасники проекту з Білозерки побували в буфеті, який розміщено у кафе "Зустріч" Білозерського ССП.
Буфетниця Інна Олександрівна розповіла дітям про найголовніше завдання представників цієї професії - уміти продати товар. А для цього потрібно вміти гарно викладати продукцію, бути ввічливим та уважним до кожного покупця.
Інні Олександрівні до душі її професія.
Тим, кому подобається працювати з людьми вона рекомендує вибирати в майбутньому саме цю професію.
Здогадалися? Справді, це буфет.
Ось і учасники проекту з Білозерки побували в буфеті, який розміщено у кафе "Зустріч" Білозерського ССП.
Буфетниця Інна Олександрівна розповіла дітям про найголовніше завдання представників цієї професії - уміти продати товар. А для цього потрібно вміти гарно викладати продукцію, бути ввічливим та уважним до кожного покупця.
Інні Олександрівні до душі її професія.
Тим, кому подобається працювати з людьми вона рекомендує вибирати в майбутньому саме цю професію.
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.